Kraken Inbound

    

Ti tegn på det er tid til at få investeret i den digital marketing

Online markedsføring bliver mere og mere afgørende for virksomheder i dag. Det skyldes alt sammen et massivt skift i kundernes opførsel. Flere kunder søger på nettet efter de bedste løsninger og muligheder. Hvis din virksomhed ikke har en tilstedeværelse online går du virkelig glip af noget. Gennem digital markedsføring kan du komme i kontakt med dine kunder, øge synligheden for din virksomhed samt meget mere. Måske er du allerede begyndt på din online marketing men er i tvivl om hvornår det på tide at tage det til et højere niveau.

Ti tegn på det er tid til at få investeret i den digital marketing

Her er de ti tegn der bør få dig til at investere i digital marketing


  • Du ønsker bedre kommunikation med dine kunder


Har du allerede etableret en kundebase? Internets muligheder og redskaber hjælper dig med at få en bedre forståelse for hvad dine kunder kan lide og hvad de er mindre interesseret i. Alt dette er vigtigt da det hjælper din virksomhed med at få kunderne til at komme tilbage til din side. Gennem analyser og digitale rapporter kan du få indsigt i hvordan du bedst kommunikere med dine kunder.


Indholdsbaseret markedsføring er fokuseret på at tiltrække potentielle kunder til din side, gennem content (indhold) i stedet for at jagte kunderne selv. Har du lige opdaget denne form for marketing, er det på tide at drage fordel af de mange muligheder det kan skabe.


  • Dit indhold er ikke så interessant som det kunne være


Du har måske ikke opdateret dit content i længere tid, eller måske lever det ikke op til ønsket kvalitet. Det kan godt betale sig at bruge tid og ressourcer på at få lavet noget kvalitets indhold til din side.


  • Du har problemer med at holde på dine kunder

At være i stand til at holde på sin kundegruppe er en stor nødvendighed. Der er mange måder online at kommunikere og forbedre forholdet til sine kunder. Gennem sociale medier, e-mail osv har du muligheden for at svare på problemer dine kunder måtte have samt være i stand til at  besvare deres spørgsmål hurtigst muligt.

  • Dine konkurrenter klare sig bedre online end dig


At rangere som nr 1 på Google er ikke altid realistisk men din virksomhed bør altid være i stand til at konkurrere. Hvis din virksomhed ikke rangere øverst på dine udvalgte søgeord er det måske på tide at investere.


  • Det er længere tid siden du har ændret din marketingstrategi


Online marketing rykker sig konstant med nye muligheder og trends. Hvis det er længere tid siden din virksomhed sidst investerede i online marketing kan det være godt at få kigget på det igen.


Online marketing er en af hurtigste måder at få vækst i din virksomhed. Hvis du ønsker at tiltrække kunder på nye markeder er internettet det mest effektive redskab. Du kan nå ud til hele verden og skabe et navn for dig selv i områder du ikke regnede med.Søgeoptimering er langsigtet hvilket betyder du bliver nødt til at vente før du kan se resultater. Oplever din virksomhed dog ikke de ønsket resultater bør der kontaktes en ekspert hurtigst muligt.

Download den essentielle On-Page SEO Tjekliste


  • Du ønsker mer trafik på din side


Digital marketing er stor hjælp for at tiltrække flere potentielle kunder til din side. Flere og flere bruger mere og mere tid på nettet, hvilket betyder at digital marketing kan skabe stor værdi for din virksomhed. Hvis du annoncere på de rigtige platforme som søgemaskiner, sociale medier osv forøger det din synlighed online og dermed også din trafik samt salg.Det er nemt at få et indblik i hvor mange besøgende din side har og kan være motiverende. Når alt kommer til alt er besøgende ikke vigtige før du konvertere dem ind til kunder. Har du meget trafik men ingen nye kunder er der noget galt.


Passer nogle af disse tegn på din virksomhed er det er det højst sandsynligt tid til at investere, du kan læse mere om internettet som markedsføringsstrategi i vores indlæg her. Der er rigtig meget værdi at hente for den som bruger det korrekt, det kan give mange fordele til din virksomhed som ligeså godt kan udnyttes til fulde.