Kraken Inbound

    
Casper Kraken

Skrevet af Casper Kraken

CEO, Strategist & Analyst

Hvad, hvorfor, hvordan om Content Marketing

Content Marketing er den perfekte måde at kickstarte din virksomheds færden på nettet.

Her får du nemlig muligheden for at få dit indhold ud til lige præcis den målgruppe der er relevant.

Content Marketing hvad er det?

Hvad er Content Marketing?
Content Marketing, eller indholdsbaseret markedsføring, omhandler måden hvorpå du producerer og deler det indhold på forskellige sociale platforme, det er samtidig med en af hjørnestenene i inbound marketing som framework generelt. På den måde kan du målrette dit indhold til de kundegrupper der hører til.
Det er kort sagt en form for diskret, men ultraeffektiv ”reklame”, hvori formålet er at levere værdifuldt indhold og information til potentielle og eksisterende kunder.

Hvorfor Content Marketing?
Content Marketing bruges for at tiltrække den ’korrekte’ målgruppe så at sige. Det er en måde hvorpå du kan sikre dig at dit indhold når ud til de potentielle kunder, hvor i sandsynligheden for interesse er højest. Det er en metode, der generelt skaber større interesse og på den måde ligeledes højere grad af salg, og tilbagevendende besøgende på websiden.

Hvordan gør man så?
Det handler om flow og om at skabe interesse og troværdighed.
Den initiale interesse opstår blandt andet ved velskrevet og velstruktureret indhold, ligesom troværdigheden kun opnås ved relevant og korrekt indhold.

Hent ebogen med de 32 eksempler på fantastisk inbound marketing

Vi har stor erfaring med hvordan indholdsbaseret markedsføring i den grad kickstarter trafikken på din hjemmeside, og vil gerne hjælpe dig med at opnå dette. Vi kan sørge for at dit website, dit indhold og din målgruppe alle er synkroniserede, så du får mest mulig information ud til lige præcis de kunder du ønsker.